La sfârşitul lunii trecute, Hapag-Lloyd a deschis un nou birou în România. Datorită învecinării cu cinci țări europene și accesului direct la Marea Neagră, România este o piață de creștere atractivă pentru Hapag-Lloyd. Noul birou este format din 21 de angajați.

Hapag-Lloyd oferă în prezent un serviciu direct săptămânal către și dinspre portul Constanța.

În ultimii ani, ţara noastră a atins una dintre cele mai înalte ritmuri de creștere dintre toate statele membre ale UE și a strâns investiții considerabile din partea corporațiilor multinaționale și a altor țări UE. După volum, cele mai importante mărfuri exportate din România sunt lemnul și produsele din lemn, componentele auto, anvelopele, mașinile, produsele din oțel și hârtia. Pe partea de import, bunurile de larg consum, materialele de construcție, cauciucul natural și produsele alimentare sunt cele mai importante. „România este o piață în creștere atractivă, cu un port important și o bună conexiune cu hinterland prin drum și cale ferată”, spune Juan Pablo Richards, Senior Managing Director Regiunea Sud Europa la Hapag-Lloyd. „Acest nou birou din capitală se aliniază strategiei noastre de a crește pe piețele cheie. Suntem foarte încântați să deschidem un birou propriu în această locație semnificativă din punct de vedere strategic, care ne va permite să deservim și mai bine clienții din zona Mării Negre și nu numai.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut