Gigantul german Hapag-Lloyd a achiziționat întregul capital al companiei ATL Haulage Contractors Limited, un important operator de transport de containere din Regatul Unit.

Înființată în 2008, compania ATL are astăzi o capacitate de peste 200 de vehicule și 250 de remorci. Acordul va permite companiei să investească în tehnologii neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon, să asigure stabilitatea volumului și să creeze sinergii de costuri de-a lungul lanțului de aprovizionare.

ATL este partener logistic pentru Hapag-Lloyd pe piața internă din Marea Britanie, cu expertiză tehnologică și angajament față de digitalizare.

Acordul va combina puterea globală a Hapag-Lloyd cu cunoștințele și expertiza locală a ATL, pentru a valorifica sinergiile neexploatate și pentru a dezvolta soluții de transport pentru clienți.

Achiziția va permite Hapag-Lloyd să-și dezvolte prezența în sectorul de transport intern al containerelor pentru a-și îndeplini angajamentul de a oferi clienților servicii multimodale de calitate.

ATL va rămâne o companie independentă și va continua să fie condusă de echipa de management existentă, care deservește toți clienții săi în conformitate cu parteneriatele lor existente.

FOTO: Atlhaulage.co.uk

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut