Sistemele ar trebui să fie instalate pe toate containerele Hapag-Lloyd până în 2023, iar de la această dată noul serviciu Hapag-Lloyd LIVE ar trebui să fie disponibil clienților pentru containere standard.

Hapag-Lloyd vrea să-și echipeze întreaga flotă de containere cu sisteme de urmărire în timp real. Compania intenționează să înceapă instalarea dispozitivelor nou dezvoltate pe toate containerele standard din flota sa de 3 milioane TEU. „În viitor, vom putea oferi tuturor clienților noștri date și urmărire în timp real, oferindu-le transparență deplină asupra tuturor mișcărilor containerelor din întreaga lume. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a detecta întârzierile din timp, de a informa automat partenerii afectați și de a iniția contramăsuri într-un stadiu incipient. Credem cu tărie că abordarea noastră de urmărire în timp real nu numai că va aduce beneficii clienților noștri, ci va şi transforma întreaga industrie a transportului de containere”, spune Maximilian Rothkopf, COO al Hapag-Lloyd.

Dispozitivele vor transmite date din fiecare container în timp real, iar astfel lanțul de aprovizionare devine mai transparent și mai eficient. Ele pot furniza date de localizare bazate pe GPS, pot măsura temperatura și pot monitoriza mişcarea bruscă a containerului. În viitor, senzori suplimentari ar putea fi conectați prin Bluetooth.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare