Grupul Hegelmann construiește un complex pentru șoferii de camioane în Żarska Wieś, în sud-vestul Poloniei. Complexul este construit în apropiere de granița cu Germania, pe o suprafață de aproape douăsprezece hectare. Pe lângă opțiunile complete de servicii pentru expeditorii de mărfuri și vehicule, centrul de operațiuni va pune la dispoziţie şi un hotel și facilități extinse de parcare.

În același timp, compania de transport și logistică răspunde cerințelor sporite ale noilor reglementări ale UE și ale Pachetului Mobilitate. Până în prezent, valoarea investiției se ridică la aproximativ 22 de milioane de euro. Deschiderea complexului, care urmează să fie extins succesiv, este planificată pentru jumătatea lui 2022. „Construim un complex de servicii adaptat nevoilor șoferilor și angajaților noștri. În plus, ajutăm expeditorii de mărfuri mai mici să îndeplinească cerințele Pachetului Mobilitate“, a declarat Siegfried Hegelmann, acționar al Hegelmann Group.

Locaţia este împărțită în mai multe zone: zona de servicii de aproximativ 7.000 m2 pentru camioane include un atelier, o instalație de diagnoză, un magazin de vopseluri și o zonă de spălare pentru camioane. În plus, există un depozit de piese de schimb și anvelope de aproape 6000 m2. Urmează să se construiască şi un complex logistic separat, dar și un centru de depozitare. În plus față de propriul spațiu de birouri, aproximativ 60 de birouri suplimentare sunt disponibile pentru companii externe. Baza extinsă include, de asemenea, un hotel cu peste 750 de paturi. Zonele de parcare din jurul birourilor, hotelului, zonelor de servicii și depozitelor oferă spațiu pentru 220 de camioane și 450 de mașini.

Deschiderea Hegelmann Hub Polonia la jumătatea lui 2022 va avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra regiunii, a explicat Hegelmann. Aproximativ 200 de angajați urmează să fie angajați în centrul de operațiuni.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare