Dezvoltatorul, proprietarul și managerul de spații industriale și logistice, CTP, a închiriat o suprafață de peste 1.800 mp de depozit și birouri în CTPark Bucharest North pentru Hell Energy România, filiala locală a brandului de FMCG care a devenit rapid un jucător proeminent pe piața internațională a băuturilor energizante.

Amplasat în nordul Bucureștiului, în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă, cu acces facil la autostrăzile A0 și A3, noul depozit al Hell Energy România din CTPark Bucharest North a fost proiectat și dezvoltat pentru a susține strategia companiei de a-și consolida poziția pe piața locală a băuturilor energizante, dar și pentru a optimiza aprovizionarea gamei sale de produse: băuturi energizante, cafea rece gata de băut, ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Noul depozit ocupat se află într-o clădire CTFlex, o categorie de spații dezvoltată de CTP pentru a răspunde cererii în creștere din partea companiilor mici și mijlocii în căutare de medii de lucru moderne și flexibile.

Andrei Bențea, Senior Leasing Officer în cadrul CTP România, declară: „Hell Energy avea nevoie de un depozit sustenabil adaptat nevoilor sale, amplasat strategic în zona de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună și acces facil la oraș. Clădirea CTFlex din CTPark Bucharest North a fost alegerea perfectă: un spațiu flexibil dezvoltat pentru a susține o gamă diversă de activități, cu pereți despărțitori care se pot reloca și care permit modificări ușoare pentru vârfurile sezoniere sau extinderea afacerii.”

Micșunica Pelaghie, Director Național al Hell Energy România, adaugă: „Partenerii noștri de la CTP ne-au înțeles foarte bine nevoile și au identificat rapid modalități inteligente de a integra flexibilitatea dorită. După deschiderea noului nostru sediu și depozit din Ungheni (jud. Mureș), în aprilie 2023, depozitul din CTPark Bucharest North reprezintă un alt pas important în dezvoltarea Hell Energy în România, și suntem încrezători că vom stabili noi standarde de distribuție din această locație.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut