Pentru a-şi asigura extinderea în Europa Centrală și de Est, Hellmann Worldwide Logistics achiziționează furnizorul de servicii express peste noapte Innight Express, cu sedii în Ungaria și România. Cei doi acționari, Tamás Aradi și Zoltán Csombok, vor continua să administreze compania în calitate de co-administratori.

Innight a fost fondată în 2004 în Törökbálint, Ungaria (la 15 km vest de Budapesta) și servește în principal industria auto și agricolă. În ultimii opt ani, compania a fost reprezentată pe piața românească de filiala Innight România Express din Ciorogârla.

„Prin extinderea serviciilor noastre express peste noapte în Europa de Est, facem un alt pas important în strategia noastră de expansiune implementată de la începutul anului, cu inițiative precum achiziția Hellmann East Europe și a joint-venture Rhenus & Hellmann”, a declarat Jörg Herwig, șef operațional transport rutier și feroviar la Hellmann Worldwide Logistics. „Achiziția Innight Express ne oferă acces și prezență în două țări emergente atractive pe piața europeană de est. Suntem încântați să putem prelua toți cei 74 de angajați ca parte a achiziției Innight Express”, a adăugat Wilfried Hesselmann, director de operațiuni curier, expres și colete la Hellmann Worldwide Logistics.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut