Hellmann Worldwide Logistics a deschis prima sa sucursală austriacă de încărcare directă la Kufstein. Kufstein va deveni astfel parte a rețelei existente Direct Load, care este deja reprezentată în opt țări europene cu peste 40 de locații.

Furnizorul global de servicii logistice are o prezență de succes pe piața austriacă de 15 ani, cu un accent deosebit pe transportul aerian și maritim.

Compania intenționează acum să adauge în portofoliul său servicii de transport și să folosească locația din Kufstein pentru a expedia în viitor camioane complete și parțiale către destinații din Europa și Austria.

Prin înființarea acestei noi sucursale în Kufstein, care este un hub pentru transporturile terestre în Austria datorită poziției sale geografice favorabile, expeditorul obține acces pe o altă piață importantă din inima Europei.

În același timp, potrivit companiei, Hellmann creează o poartă suplimentară către Europa de Sud-Est și Italia, care va consolida, de asemenea, în mod semnificativ conexiunile existente către și dinspre Europa de Est.

Ca parte a strategiei sale globale de creștere, Hellmann a investit masiv în ultimii ani în rețeaua Direct Load – de exemplu în Franța, Olanda, statele Benelux, Republica Cehă și Polonia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut