Hellmann Worldwide Logistics deschide un nou depozit în Strykow, Polonia, dublându-și astfel capacitatea de manipulare în locația cu importanţă strategică. Fiind una dintre cele 21 de filiale poloneze, locația Hellmann din centrul Poloniei a crescut constant în ultimii ani. Prin mutarea în noul depozit de 6.000 m2, Hellmann reacționează la cererea crescută, în special în zona transportului rutier internațional.

Hellmann oferă servicii de transport național și internațional de marfă FTL şi LTL la locația din Strykow de 14 ani, dar este activ și în domeniile logisticii și soluțiilor vamale, maritime sau aeriene. Datorită poziționării strategice la intersecția autostrăzilor A1 și A2 și exploatării unui punct de transbordare pe timp de noapte, filiala Strykow joacă un rol cheie pentru Hellmann Polonia. În special afacerile din industria băuturilor, electrică și chimică urmează să fie extinse în continuare aici în următorii ani. „Piața poloneză este de mare importanță pentru noi, iar investiția în noua locație din Strykow este o componentă centrală a strategiei noastre de creștere în Europa de Vest și de Est. Odată cu extinderea capacităților, creăm condițiile pentru a ne extinde calitatea serviciilor și pentru a continua să creștem. În același timp, le oferim clienților un acces mai bun la piețele interne și externe”, spune Jörg Herwig, Chief Operating Officer Road & Rail, Hellmann Worldwide Logistics.

„Suntem încântați că am găsit o nouă locație în Strykow. Împreună cu clienții noștri, dorim să continuăm să construim pe succesul ultimilor ani și să ne extindem produsele și serviciile în zona livrărilor standard și premium într-o manieră țintită”, adaugă Piotr Kowalik, Director de vânzări, Hellmann Worldwide Logistics Polonia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare