Henkel intenţionează să finalizeze vânzarea afacerii sale din Rusia în viitorul apropiat, scrie Neue Zuercher Zeitung, citând-o pe Simone Bagel-Tra, şefa Consiliului de Supraveghere Henkel şi stră-strănepoata pionierului detergenților, Fritz Henkel.

Compania germană Henkel și-a anunțat retragerea din Rusia în 2022. Potrivit lui Simone Bagel-Tra, concernul intenţionează să vândă afacerea rusească în viitorul apropiat, iar procesul de vânzare a fost deja lansat. Ea a mai remarcat că la început au fost mulți solicitanți, dar acum sunt doar cei care pot face o ofertă demnă și serioasă și, în plus, pot să îndeplinească cerințele pentru respectarea sancțiunilor. „Procesul este în curs de desfășurare și vrem să-l finalizăm rapid”, a spus Bagel-Tra, citată de Retail.ru. Potrivit acesteia, piața rusă a fost importantă pentru Henkel: veniturile anuale au ajuns la 1,06 miliarde de euro. În plus, compania avea 11 locuri de producție și 2.500 de angajați în Rusia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut