Producătorul german de cosmetice și produse chimice de uz casnic, Henkel, a finalizat mutarea din Rusia în Kazahstan a biroului său pentru regiunile din Asia Centrală și Caucaz, scrie Interfax, citând serviciul de presă al Ministerului Industriei și Construcțiilor din Rusia.  

Informațiile despre transferul biroului au fost anunțate de directorul general Henkel în regiunile din Asia Centrală și Caucaz, Mihail Erșov, în cadrul unei întâlniri cu președintele Comitetului pentru industrie, Azamat Panbaev. „În prezent, sunt explorate alte oportunități de localizare a producției, pentru a fi mai aproape de consumator. În paralel, compania intenționează să continue să investească în extinderea producției de mixuri pentru construcții în Kazahstan”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit Retail.ru, Henkel operează în Kazahstan din 2006 – producând mixuri uscate pentru construcții și grunduri Ceresit la o fabrică din orașul Konaev.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut