La sfârșitul anului trecut, Wielton a început o nouă expansiune a pieței. Producătorul polonez de remorci Wielton şi-a extins prezența pe piață, intrând în Austria printr-un parteneriat cu Hochstaffl Nutzfahrzeuge.

Potrivit Wielton, primele vehicule au fost livrate la Hochstaffl pe 1 ianuarie 2022, la semnarea contractulului. Compania din Kundl, Austria, va prelua în viitor și toate serviciile, cum ar fi comenzile de piese de schimb și aplicațiile de garanție pentru vehiculele Wielton din Austria.

Hochstaffl este activă în sectorul vehiculelor comerciale din Austria de 45 de ani și, pe lângă comerțul și închirierea vehiculelor, oferă și servicii de reparații, asigurări și leasing. Compania are o întreagă rețea de vânzări și service în Austria, iar Wielton urmează să fie vândută acum prin aceste puncte de vânzare.

Potrivit Wielton, o ediție limitată a remorcilor Wielton Curtain Master Mega și Strong Master va face marca cunoscută pe piața austriacă. Aceste vehicule vor fi vopsite în culori negru și roșu și vor fi disponibile numai în rețeaua Hochstaffl Nutzfahrzeuge. „Piața austriacă este pregătită pentru marca de calitate Wielton. Am primit deja feedback pozitiv de la mulți clienți”, spune Michael Hochstaffl, proprietarul grupului austriac.

„Cu noul nostru partener de vânzări, ne creştem prezența pe piață în Austria la un nou nivel”, explică şi Holger Kauer, Managing Director al Wielton GmbH.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare