Hyundai și Kia s-au bucurat anul trecut de cea mai activă cerere pe piețele din Federaţia Rusă în rândul mașinilor, scrie Kommersant. Pe lângă acestea, rușii au fost interesați și de modelele Toyota și Volkswagen.

Mărcile europene și sud-coreene de maşini rămân în continuare cerute pe piețele rusești, în ciuda lipsei livrărilor lor oficiale și apariției mărcilor chineze. Potrivit unui studiu al analiștilor Avito Auto, în segmentul premium, jumătate din Top 10 cele mai cerute au fost modele BMW. Segmentul de masă a fost însă condus de Hyundai Solaris și Kia Rio, sedanurile business Toyota Camry și Kia K5, precum și de Volkswagen Polo și Kia Sportage.

Dintre opțiunile disponibile oficial, două modele au ajuns în top: Lada Granta și Vesta. Mașinile Geely – Monjaro și Coolray au fost și ele solicitate. Pe lângă acestea, două mașini electrice chinezești au fost incluse în top 10: Zeekr 001 și Voyah Free.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut