La începutul lunii octombrie, ID Logistics a celebrat cinci ani de activitate în România și a marcat evenimentul prin întâlniri în toate cele 4 depozite existente.

„În fiecare an am sărbătorit în mijlocul oamenilor noștri, vorbind cu ei, făcând poze aniversare și bucurându-ne împreună. Toți cei din management, la toate nivelurile, au fost în mijlocul echipelor lor. Astfel, am vrut să le mulțumim tuturor pentru că au muncit din greu și au făcut o treabă excelentă. Seriozitatea oamenilor ne-a permis să fim acolo unde suntem astăzi. Am fost mândru să văd o mulțime de fețe care sunt deja la a 5-a aniversare. Aceștia sunt oamenii cu care am început și care ne-au ajutat să construim compania; împreună cu noii colegi, ei reprezintă pilonii de bază pe care ID Logistics a crescut în ultimii ani”, a menționat Paul Niță, Director General ID Logistics. „De asemenea, anul acesta am avut primele echipe de muncitori din Asia care au participat la acest tip de eveniment. A fost o ocazie foarte bună de a le mulțumi colegilor din depozite pentru primirea călduroasă și integrarea lor rapidă în echipele de lucru. Am învățat că diversitatea este un atribut de bază al culturii companiei noastre și o tendință pe care o vom continua și pe viitor.”

2022 a fost un an pentru dezvoltare și inovare. ID Logistics şi-a continuat expansiunea pe piața românească, iar pe lângă retail, acum implementează noi operațiuni pentru clienți FMCG. În plus, a păstrat focusul asupra oamenilor şi a adăugat responsabilitatea socială (CSR) în planurile strategice, activități coordonate de Grup. „Vom pune întotdeauna clienții pe primul loc și vom lucra împreună cu ei ca parteneri. Viziunea noastră este să le oferim soluții într-un mod inovator și transparent, favorizând competitivitatea și dezvoltarea durabilă”, a conchis Paul Niță, Director General ID Logistics.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare