ID Logistics anunță preluarea Spedimex, un jucător important în logistica contractuală din Polonia, cu o experiență puternică atât în sectorul modei, cât și al comerțului electronic. Odată cu preluarea, ID Logistics îşi adaugă 15 noi locații în Polonia.

Pe lângă logistica contractuală, Spedimex oferă o rețea de vânzări și transport, servicii cu valoare adăugată în domeniul logisticii și procesării detaliate. Spedimex este activă în Polonia în 15 locații, cu un total de 230.000 de metri pătrați. În ultimii ani, Spedimex și-a crescut semnificativ cifra de afaceri, ajungând la 109 milioane de euro în 2022.

Potrivit lui Eric Hémar, Președinte și CEO, achiziția Spedimex se potrivește cu strategia ID Logistics de a sprijini clienții săi cheie în dezvoltarea lor în Europa și America. În plus, ID Logistics dorește să-și consolideze poziția pe fondul unei piețe extrem de dinamice într-un mediu de relocare post-pandemie, care joacă deja un rol central în reorganizarea actuală a lanțurilor europene de aprovizionare.

Odată cu achiziția Spedimex, ID Logistics devine unul dintre liderii de pe piața poloneză cu 35 de locaţii, 7.000 de angajați și un portofoliu de clienți industriali de top, retaileri și comercianți electronici.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut