ID Logistics își consolidează cooperarea cu Auchan Polonia, un client de cursă lungă. Responsabil deja de un depozit din Mszczonów (centru-est) de mai bine de 8 ani, ID Logistics se va ocupa acum şi de operațiunile centrului de distribuție din Lędziny (sud-vestul țării), de unde livrările sunt expediate la punctele de vânzare din sudul Poloniei.

Cu o suprafață de 54.000 m² și 470 de angajați, depozitul Auchan din Lędziny este operațional din 2022. Deschiderea sa răspunde nevoii de reorganizare a logisticii Auchan în Polonia și optimizării lanțului de aprovizionare. Site-ul este dedicat depozitării produselor alimentare uscate şi proaspete, precum şi produselor cu temperatură controlată (lactate, carne, peşte, fructe şi legume). De asemenea, sunt depozitate și produse de curățenie, de uz casnic, textile și mobilier, destinate hipermarketurilor, supermarketurilor și micilor magazine Auchan din sudul țării.

La Lędziny, ID Logistics se ocupă de primirea livrărilor, depozitarea, gestionarea stocurilor, încărcarea, distribuția și transportul direct la magazine, dar şi de etichetarea produselor. „Depozitul din Lędziny este primul care răspunde strategiei omnichannel a Auchan. Prin urmare, este important ca să funcționeze în conformitate cu cele mai noi tehnologii și cu un management axat pe satisfacerea nevoilor clienților. Pentru a asigura funcționalitatea, pentru a dezvolta oferta de servicii și a exploata pe deplin capacitatea acestui depozit, am ales ID Logistics, care gestionează deja depozitul din Mszczonów de opt ani”, spune Mariusz Gawęda, Senior Manager al Operațiunilor Logistice Auchan Polonia.

Sylwia Dunn, Director Dezvoltare Afaceri la ID Logistics Polonia, a adăugat: „Vom sprijini în mod proactiv clienții în dezvoltarea afacerii lor și le vom oferi cea mai bună calitate a serviciilor, datorită experienței și cunoaşterii pieței. Suntem încântați că Auchan Polonia, un client de lungă durată, are încredere în noi să gestionăm un alt centru de distribuție care este de o importanță cheie pentru lanțul său de aprovizionare.”

Depozitul din Lędziny a obținut certificarea BREEAM, nivel Foarte Bun. Standardele ISO și IFS (International Food Standard) sunt de asemenea respectate de logistician în toate activitățile sale.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut