Filiala indiană a furnizorul global de logistică Rhenus Group și Ikea India au semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) pentru a sprijini extinderea comerțului electronic a furnizorului suedez de mobilier în Regiunea Capitalei Naționale Delhi (NCR), printr-o logistică personalizată, concepută pentru IKEA.

Cererea în creștere pentru bunuri imobiliare de lux în locuri precum Gurugam, Noida și Delhi face ca regiunea Indiei să fie de interes deosebit pentru Ikea. Din acest motiv, Ikea și Rhenus India își vor desfăşura operațiunile dintr-un depozit de 13.935 mp din Gurugam, de unde pot accesa întreaga piață de mobilă din India – a patra ca mărime din lume – precum și canalele feroviare, rutiere și aeriene.

Hub-ul are o capacitate de stocare pentru 7.000 de produse, precum și WMS-ul propriu al Rhenus Group. Companiile intenționează să simplifice distribuția și logistica last mile cu ajutorul soluțiilor de comerț electronic. Rhenus și Ikea lucrează împreună în Europa de peste 40 de ani și acum așteaptă cu nerăbdare să își construiască o prezență pe piața indiană aflată în schimbare rapidă.

Vivek Arya, CEO regional, Rhenus India, a declarat: „Pe măsură ce ne extindem parteneriatul de la o bază europeană la o scară globală, călătoria noastră cu Ikea este o dovadă a angajamentului nostru comun față de excelență, inovație și durabilitate. Acest nou proiect de depozitare în India este o extindere a operațiunilor noastre și un pas îndrăzneț către o prezență globală mai incluzivă și mai diversă. Sărbătorind peste patru decenii de parteneriat cu Ikea, abordăm această expansiune globală cu aceeași fervoare și dăruire care au fost semnul distinctiv al relației noastre. Este o dovadă a credinței noastre în colaborările pe termen lung, conduse de zel, entuziasm și o viziune comună pentru excelență la scară globală.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut