Imaginile culese de camerele web slovene sunt disponibile acum și pe site-ul utinform.hu, potrivit presei maghiare. Inovația face parte dintr-un proiect care vizează armonizarea şi coordonarea sistemelor de transport rutier din țările din Europa Centrală și de Est.

Pe site-ul Útinform, pe harta care conține camerele web, imaginile fiecărei camere care arată situația în timp real a traficului de acolo sunt disponibile făcând click pe pictograma camerei marcată cu steagul sloven. În același mod, se pot vizualiza şi imaginile camerelor web rutiere maghiare de pe site.

Cooperarea internațională maghiaro-slovenă a fost stabilită în cadrul proiectului CROCODILE (Cooperarea Operatorilor Rutieri pentru un nivel de informare consistent și dinamic). Scopul acestei iniţiative este de a implementa aplicații inteligente de trafic rutier armonizate, cu participarea Austriei, Republicii Cehe, Sloveniei, Ungariei, Croației, Italiei și Ciprului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut