De data aceasta, imigrantul ilegal nu se ascundea în semiremorcă. În plus, ofiţerii de control nu s-au mai îndoit că șoferul ar fi transportat imigrantul fără să fie în cunoştinţă de cauză, pentru că pasagerul ilegal se afla în cabină, chiar în spatele scaunului din stânga.

Această descoperire surprinzătoare a fost făcută săptămâna trecută, într-o seară, de jandarmii olandezi care controlau camioanele de pe un feribot care traversa de la Hoek van Holland la Harwich, în Marea Britanie. Unul dintre autovehiculele verificate era un ansamblu condus de un şofer moldovean de 40 de ani. Jandarmii s-au uitat în semiremorcă, iar când nu au găsit pe nimeni în ea, au decis să se uite și în cabină.

În zona de dormit, în spatele scaunului șoferului, sub un munte de haine, se ascundea un cetățean albanez de 23 de ani. Tânărul a încercat să intre ilegal în Marea Britanie, dar s-a ales cu o deportare expres. La numai o zi după ce a fost scos din cabină, tânărul de 23 de ani s-a trezit într-un avion care zbura înapoi în Albania.

Sancțiunea pentru șofer nu a fost anunțată public. Există însă informații că o anchetă mai largă e în curs de desfășurare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut