În 2021, Grupul Bertschi, companie specializată în logistica produselor chimice, cu sediul central în Elveția, și-a văzut cifra de afaceri depășind pragul de 1 miliard CHF (circa 962 milioane de euro). Vânzările la nivel de grup, în special în Asia, au crescut cu 13%. Ponderea cifrei de afaceri a activităților sale globale pe care grupul le-a lansat în urmă cu zece ani a crescut de la 34% la 40%.

Bertschi a investit circa 100 milioane CHF (96,2 milioane de euro) în extinderea propriei infrastructuri logistice anul trecut. Aceste investiții au inclus dublarea capacităților de depozitare pentru produse chimice containerizate în Rotterdam și Middlesbrough și construirea unui nou hub logistic pentru produse chimice în China.

În plus, flota de containere cisterne și siloz a fost mărită cu peste 2.000 de unități. De asemenea, Bertschi a pus în exploatare cel de-al 40.000-lea container la începutul anului 2022.

Anul acesta, compania va continua să investească în operațiunile sale din Anvers, Duisburg și din Olanda. Noul centru logistic pentru substanțe chimice lichide periculoase, situat în Zhangjiagang, în inima zonei Deltei Yangtze, nu departe de Shanghai, se va deschide la jumătatea lui 2022.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare