Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă Jysk îşi continuă expansiunea în România. Anul acesta, compania planifică deschiderea a cel puțin 15 magazine noi și modernizarea a minimum 13 magazine mai vechi.

Primul magazin modernizat în acest an este Jysk Brașov Coresi, care se redeschide pe 9 februarie. Apoi, până în august, Jysk are în plan modernizarea a încă 12 magazine. Acestea vor trece printr-o schimbare majoră de design, pentru a fi amenajate conform conceptului actual, Store 3.0. Cu noul concept, atmosfera este mai caldă, apropiată de cea a unei locuințe, amplificată de podelele din lemn de culoare deschisă și de noul sistem de iluminat, care ajută la reducerea consumului de energie pentru iluminat cu cel puțin 25%.

Primul magazin nou din acest an este planificat pentru finele lui februarie în Târgoviște, urmând ca în primăvară retailerul să inaugureze alte 4 magazine noi, în orașe în care Jysk nu era prezent, precum Dej, Rădăuți și Câmpulung Muscel. „Ne dorim să fim cât mai aproape de clienți. De aceea, continuăm să inaugurăm magazine noi, nu doar în orașe mari, ci și în localități mai mici unde, de multe ori, nu există un alt retailer internațional sau chiar național. O provocare în procesul de expansiune o reprezintă găsirea spațiilor potrivite pentru conceptul de magazin JYSK, care presupune spații de aproximativ 1.200 – 1.250 m2, potrivite activităților de retail. Anul 2023 va fi unul plin din punct de vedere al deschiderilor și redeschiderilor. Iar noi deja căutăm spații pentru viitoarele magazine, care se vor deschide după 2023”, spune Cristi Zamfir, Development Manager Jysk România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare