Potrivit Core.HR, în 2023, volumul tranzacțiilor va ajunge la 2,9 milioane de metri pătrați, cu 700.000 de metri pătrați mai mult decât în 2022, dar cu 1,3 milioane mai puțin decât în anul de vârf 2021.

Potrivit lui Anton Alyabyev, director principal, șef al departamentului de depozite și imobiliare industriale la Core.HR, volumul anual de tranzacții va fi anul viitor de 2,9 milioane de metri pătrați. Acesta va fi al doilea rezultat istoric, după recordul din 2021. Totodată, ținând cont de planurile actuale ale companiilor, jumătate din acest volum va reveni piețelor regionale.

Principalii factori ai creşterii cererii de spațiu de depozitare sunt comerțul cu amănuntul – atât comerțul electronic, liderul ultimilor doi ani, cât și comerțul cu amănuntul clasic – în principal băcănia – care dezvoltă și popularul format de discount, a remarcat Anton Alyabyev.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut