În dimineața zilei de 6 decembrie, în orașul Angerville, a avut loc o amplă operațiune de control pentru vehiculele grele de marfă care circulă pe RN20. La o oră de la începerea operațiunii, fuseseră deja constatate circa 20 de încălcări, înregistrând în special viteze de peste 90 km/h pe această secțiunepe care viteza este limitată la 70 km/h pentru vehiculele grele de marfă.

Această operație fusese precedată recent de o alta, pe aceeaşi axă, și va fi urmată şi de altele, notează Le Républicain de l’Essonne. „Vrem să efectuăm în mod regulat verificări ale vehiculelor grele. Pentru asta, punem în aplicare sisteme mai puțin greoaie de implementat, cu mai puțin personal”, subliniază liderul echipajului şi comandantul Jandarmeriei Etampes.

Agenţi din Comunitatea Brigăzilor de Jandarmerie din Angerville-Méréville au condus operațiunea cu sprijinul Brigăzii Motorizate a Jandarmeriei, al Plutonului de Supraveghere și de Intervenție, precum și al poliției municipale Angerville.

În Essonne, la sfârșitul lunii octombrie, numărul deceselor a crescut față de anul precedent cu 35 (față de 34). Numărul de accidente și de răniți a scăzut cu 14%, respectiv 10%.

La finalul operațiunii desfășurate în dimineața zilei de 6 decembrie, au fost sesizate 57 de încălcări. S-au acordat 53 de amenzi pentru depășirea vitezei, dar şi pentru 4 cazuri de folosire a telefonului mobil la volan.

©Foto: Le Républicain de l’Essonne

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare