În zona de deservire a camioanelor Autohof Osterfeld din Heidegrund-Süd (stat federal Saxonia-Anhalt), s-au deschis două mini-hoteluri realizate din containere de transport maritim.

Pensiunile deschise de Roatel și TotalEnergies Marketing Deutschland sunt situate chiar lângă autostrada A9, la ieșirea 21B Osterfeld, precizează flotte.de. „Deschiderea hotelurilor servește la îmbunătățirea siguranței transporturilor. Datorită acestora, șoferii profesioniști pot, conform legii, să își petreacă perioada de odihnă săptămânală de 45 de ore în afara cabinei”, scrie serviciul de presă al TotalEnergies Marketing Deutschland.

Fiecare cameră a hotelului are propria sa toaletă și duș. În apropiere, se află un restaurant şi parcare pentru maşini şi camioane. Roatels a remarcat că spaţiile sunt destinate nu numai șoferilor profesioniști, ci și oricărei persoane aflate într-o călătorie de afaceri.

Alte spații similare sunt deja disponibile în Lehningen (Saxonia Inferioară), Lütterberg (Saxonia Inferioară), Schkeuditz (Saxonia), Schoopsdorf (Saxonia) și centrul de marfă din Bremen. Un total de 25-30 de hoteluri Roatel între Flensburg și Intal sunt de așteptat să se deschidă până la jumătatea anului 2023.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare