După numeroase rapoarte venite de la clienții care vizitează sucursalele din Teesside, o zonă construită din jurul râului Tees din nordul Angliei, McDonald’s a confirmat că se confruntă cu o penurie de roșii din cauza problemelor continue ale lanțului de aprovizionare marcat de pandemia de Covid, Brexit şi invazia Ucrainei.

Afișe au fost văzute marți pe ușile McDonald’s din Teesside Park și Portrack Lane din Stockton, care indicau clienților situația în curs.

Un purtător de cuvânt al McDonald’s a declarat pentru gazettelive.co.uk: „În prezent, ne confruntăm cu o lipsă de roșii. Drept urmare, Big Tasty și Big Tasty cu Bacon vor avea o felie de roșie în loc de cele două obișnuite. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și le mulțumim clienților noștri pentru răbdare. Lucrăm din greu pentru a rezolva această problemă cât mai repede posibil.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare