Inspecția de transport olandeză (ILT) are în dotare noi echipamente: camere montate pe uniforme, pentru a îmbunătăți siguranța inspectorilor în controale.

Camerele Bodycam vor înregistra întreaga inspecție, iar materialul filmat va fi transferat într-o bază de date special securizată, unde va rămâne salvat cel puțin 14 zile. După cum relatează 40ton.net, dotarea s-a făcut ca urmare a faptului că inspectorii se confruntă tot mai des cu agresiuni în timpul inspecțiilor și nu au nicio armă care să le ofere protecție.

Proiectul pilot va fi implementat într-un departament specific ILT, specializat în controlul taxiurilor – în acest sector, agresiunea față de inspectorii olandezi este mai frecventă. Însă, dacă testul de șase luni are succes, ILT nu exclude posibilitatea utilizării camerelor la scară mai largă.

FOTO: Ilent.nl/actueel

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut