Billa Bulgaria, parte a grupului german REWE, a deschis primul magazin Billa Today în orașul Plovdiv, în urma unei investiții de peste 2 milioane de leva (1 milion de euro).

Billa Bulgaria a deschis cel de-al 10-lea magazin în Plovdiv și primul din oraș cu noul format Billa Today, pe baza unei investiţii de peste 2 milioane de leva. Noul format de magazine mai mici, Billa Today, combină comoditatea unui magazin modern de cartier cu varietatea de oferte, caracteristice Billa. Situate atât în cartierele marilor orașe, cât și în orașele mici, principalul avantaj al acestor puncte de vânzare este locația apropiată și convenabilă.

„Magazinele Billa Today sunt inspirate de dorința de a oferi clienților o soluție convenabilă pentru piața de zi cu zi, cu care pot economisi timp. În magazinele de cartier, am combinat designul modern, un aranjament ușor de orientat și o selecție largă de produse alimentare și nealimentare pentru casă și familie”, a declarat Vigintas Shapokas, director executiv al Billa Bulgaria.

Magazinele Billa Today au o suprafață de 450 – 600 m2 şi oferă o gamă de aproape 5.000 de articole, inclusiv fructe și legume cultivate în cadrul programului „Billa Gardens”. Magazinele vor avea etichete electronice, sisteme frigorifice eficiente din punct de vedere energetic, iluminare cu LED și case cu autoservire pentru plata mai rapidă și ușoară a cumpărăturilor.

FOTO: Billa.bg

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut