Deşi disponibilitatea pieselor, şi în special a cipurilor, este încă limitată, DAF se pregătește să crească producția de la 220 la 240 de camioane pe zi şi chiar preia noi comenzi.

Făcând referire la o declaraţie a președintele companiei, Harry Wolters, cotidianul local Eindhovens Dagblad a informat că scara producției urmează să fie majorată la începutul lunii aprilie, ajungând la nivelul de 240 de camioane pe zi, faţă de 220 de camioane/zi anterior, pentru a reduce timpii de aşteptare pentru clienţii care îşi doresc un camion nou.

În noua extindere a capacităţii de producţie sunt de așteptat să fie incluse fabrica principală din Eindhoven, Olanda, în care producţia va creşte de la 198 la 216 camioane/zi, și o fabrică mai mică din Leyland, Anglia, unde ritmul este crescut de la 22 la 24 camioane pe zi. Toate aceste măsuri sunt luate pentru a elimina blocajele în livrările din ultimele luni, precum și pentru a permite colectarea de noi comenzi.

Asta nu înseamnă neapărat că DAF a rezolvat lipsa de componente. Președintele companiei a recunoscut că lipsa circuitelor integrate este încă remarcată, dar compania a reușit să dezvolte soluții care să permită o creștere a producției.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare