Asociația de transport Sardi Riuniti a anunțat că peste 200 de companii s-au alăturat deja apelului la proteste, iar acest lucru are consecințe inclusiv pentru companiile de transport germane. Greva este anunţată pentru luni, 27 iunie, începând cu ora 8.00.

Din cauza scumpirii combustibilului, industria transporturilor vrea să paralizeze logistica insulei de luni, 27 iunie. Situația va afecta nu numai toate porturile din Sardinia, ci și aeroporturile și cele mai importante zone de încărcare și descărcare de pe insulă. Acum este mult mai rău decât în martie, când a avut loc greva de șase zile care a afectat doar porturile, deoarece în zonă a venit și un mare număr de turiști, care trebuie să se aștepte la restricții.

Până acum, potrivit Autotrasportatori Sardi Riuniti, peste 200 de companii s-au alăturat deja apelului la proteste, numărul participanților fiind în continuă creștere. Apelul la grevă vine după o primă avertizare emisă pe 14 iunie 2022. Începutul grevei, conform anunțului, este luni, 27 iunie, la ora 8.00.

Asociația cere guvernului italian să îşi ţină promisiunea de a debloca 500 de milioane de euro pentru a finanța creșterea prețurilor la motorină.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare