Compania Electric Vehicles Manufacturing Rus (EMR) a deschis precomenzi pentru primele sale camioane electrice din Rusia și va începe livrările în cel de-al doilea trimestru, scrie TASS, citând CEO-ul companiei, Ilia Rashkin.

Camioanele electrice Evm Pro vor fi folosite pentru livrarea din centrele logistice din Moscova, Sankt Petersburg și alte orașe mari, unde trebuie atins un număr mare de puncte de livrare pe zi. Cu o singură încărcare, camionul are o autonomie de 300 km, iar bateriile sunt încărcate complet peste noapte. Ilia Rashkin a remarcat că înainte de lansarea Evm Pro de serie, EMR a avut discuţii cu Yandex, Ozon, Wildberries, SberLogistics („toate serviciile care au nevoie de transport”) și, ca urmare, s-a gândit la cote pentru 2023. În prima etapă, EMR va produce 1.000 de camioane pe an, apoi va extinde producția la 5.000 de unităţi. Piaţa rusă ar putea absorbi 10.000 de unităţi electrice pentru produse manufacturate. Scopul companiei este de a câştiga o cotă de 30% din piața vehiculelor comerciale electrice, scrie Retail.ru. Camioanele electrice sunt disponibile în trei versiuni: o dubă de mărfuri, un van și o dubă izotermă, iar prețul unei mașini din primul lot de 250 de vehicule este de 4,5 milioane de ruble (circa 56.400 de euro).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut