La trei luni de la lansarea pe piața din România, aproximativ 30.000 de transporturi realizate de clienții Gebrüder Weiss România au fost gestionate prin portalul myGW. Noua platformă, parte a strategiei de digitalizare a companiei la nivel global, oferă clienților acces rapid și ușor la serviciile companiei 24/24, 7 zile/săptămână. De asemenea, portalul asigură gestionarea online a tuturor comunicărilor clienților cu furnizorul de servicii logistice. 

“O parte importantă dintre clienți folosesc platforma myGW, iar asta e o confirmare în plus că soluţia este de un real ajutor pentru aceștia, înlesindu-le toate tipurile de interacțiuni cu echipa noastră. De altfel, din iulie și până în prezent, circa 30.000 de transporturi au fost gestionate de către clienți exclusiv prin platformă”, a declarat Viorel Leca, Director General GW România.

La nivelul grupului, la un an de la lansarea portalului, acesta are deja peste 12.000 de utilizatori în 18 țări, beneficiile aduse de acesta confirmându-se într-un sondaj de satisfacție intern (rating: 4,5 din 5 stele posibile). Forma de comunicare simplă, rapidă și transparentă a fost evidențiată în cadrul sondajului. Astfel, un singur cont al clientului poate fi utilizat non-stop pentru a gestiona toate problemele legate de comenzile de transport și logistică.

„Pandemia de Coronavirus a schimbat stilul obișnuit de lucru. myGW este felul nostru de a oferi transparență și acces îmbunătățit clienților. Permițându-le acestora să rămână la curent cu operațiunile noastre, ei pot folosi informațiile pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. În plus, aceștia au acces online flexibil la toate serviciile GW, indiferent dacă lucrează de acasă sau de la birou, dar și la informații în timp real despre momentul livrării mărfurilor (ETA). Planurile noastre de viitor vizează dezvoltarea continuă a portalului pentru a susține nevoile specifice ale pieței și grupului țintă”, a declarat Wolfram Senger-Weiss, CEO GW.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut