După cum am mai scris, lipsa aditivului AdBlue se simte în toată Europa. Nu este de mirare că, în aceste condiţii, Mol a restricționat de săptămâna trecută vânzările de AdBlue în Ungaria, dar a subliniat că organismele publice, ambulanțele, pompierii și poliția, încă pot cumpăra fără restricții, iar Mol-Lub Kft. își îndeplinește obligațiile contractuale. Pentru securitatea aprovizionării, la staţiile din Ungaria, se poate achiziționa o cutie de produs per tranzacție, iar până la 50 de litri pot fi eliberați ocazional odată cu realimentarea.

Deficitul de stocuri a fost cauzat de achiziția în panică în urma reportajelor de presă, de achizițiile în masă parţial pentru profit și de creșterea de 10-20 de ori în doar câteva zile a cererii din gospodării, spune Infostart.

În legătură cu aceasta, Piroska Bakos, șefa de comunicații interne a MOL, a declarat pentru ATV Start că, acumulând stocuri inutile, în condiţiile în care fabricile producătoare de AdBlue funcționează, nu există pierderi de producție. Dacă toată lumea cumpără doar cantitatea obișnuită de aditivi, situația va fi restabilită în curând.

De asemenea, aceasta a mai atenţionat şi că, pe piaţă, a apărut şi o cantitate însemnată de aditivi contrafăcuţi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut