În cadrul reuniunii din 23 septembrie 2021 dintre sindicatele confederale Filt Cgil, Fit Cisl, Uiltrasport, Conftrasporto şi Amazon, multinaționala de comerț electronic a anunțat dorința de a crește salariile tuturor angajaților italieni.

Sindicatele au solicitat ca această creștere să intre în vigoare încă din octombrie și să includă și lucrătorii temporari. Acest lucru a fost afirmat într-o notă de Conftrasporto, confederaţie a cărui secretar general Pasquale Russo declara: „Ședința este încă o dată mărturia pozitivităţii unei întâlniri între partenerii sociali. Acesta este un act în concordanță cu memorandumul semnat în ultimele zile de Ministerul Muncii, care ne-a văzut participând activ la discuţii. Un pas istoric care privește o realitate logistică fundamentală în dinamica economică a țării noastre.”

La nivel local, Filt CGIL a deschis o dispută cu privire la noua fabrică Dese, în zona metropolitană Veneția. Pentru acest centru, sindicatul solicită angajarea de oameni noi în locul transferului de personal din Padova. Se așteaptă ca platforma să intre în funcțiune între sfârșitul lui octombrie și începutul lui noiembrie cu șaptezeci de persoane angajate, din care patruzeci sunt așteptate să sosească din Padova, potrivit Filt.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut