În fața războiului, Ucraina a devenit brusc o țară cu reguli extrem de stricte privind consumul de alcool și conducerea vehiculelor. În regim de urgență, au fost introduse reglementări care au ca efect confiscarea vehiculelor șoferilor beți și predarea lor armatei.

Regula de mai sus a fost introdusă în paralel cu interzicerea temporară a vânzării de produse alcoolice în toată Ucraina, precizează 40ton.net. Asta pentru a avea grijă de ordinea socială, precum și pentru a spori capacitatea cetățenilor de a-şi apăra ţara.

Săptămâna trecută a fost deja semnalat primul caz de vehicul confiscat. Un Volkswagen Crafter, condus de un şofer beat, a ajuns la armata ucraineană după ce a fost oprit de poliția din orașul Rivne, situat în nord-vestul Ucrainei, unde amploarea ostilităților este încă foarte limitată.

Fotografia și informațiile au fost publicate, potrivit 40ton.net, pe rețelele de socializare de șeful Administrației Regionale de Stat, Vitaly Kowal.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare