Ministrul italian al Transporturilor a anunțat că a ajuns la un acord cu omologul său francez, Clement Beaune, pentru amânarea închiderii pentru lucrări a tunelului Mont Blanc, programată iniţial pentru 4 septembrie. Decizia a fost luată în urma interzicerii tranzitului camioanelor în Frejus din cauza unei alunecări de teren.

Tunelul Mont Blanc nu se va închide pe 4 septembrie pentru lucrările de întreținere programate între 4 septembrie şi 18 decembrie. Acest lucru a fost precizat într-o notă publicată de ministrul Transporturilor, Matteo Salvini. Potrivit Trasporto Europa, ministrul spune că a ajuns la un acord cu omologul său francez, Clement Beaune, pentru amânarea începerii lucrărilor, având în vedere că tranzitul vehiculelor cu masa totală ce depășește 3,5 t este în continuare interzis în tunelul Frejus, din cauza unei alunecări de teren pe partea franceză a autostrăzii. Lucrările vor fi probabil amânate cu un an, până în septembrie 2024.

Alunecarea de teren a deviat aproape tot traficul greu din Frejus spre Mont Blanc, creând cozi kilometrice. În Valle d’Aosta, numărul de camioane în tranzit s-a dublat, iar Autostrade per l’Italia a închis tronsonul dintre Morgex și tunel pentru vehiculele grele.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut