Unul dintre cele mai importante grupuri de management al investițiilor din Ungaria și chiar din regiune, Indotek Group, a încheiat un parteneriat strategic cu Auchan Retail Ungaria, achiziționând 47% din pachetul de acțiuni al companiei.

În plus, potrivit European Supermarket Magazine, Indotek a achiziționat Ceetrus Ungaria și Nhood Services Ungaria, care operează diferite spații de retail din galeria hipermarketurilor Auchan din întreaga țară.

Tranzacția va face din Indotek un investitor major în Auchan Ungaria, în timp ce operațiunile lanțului vor continua să fie gestionate de echipa actuală de management Auchan.

Parteneriatul va sprijini extinderea lanțului Auchan, noi magazine urmând să fie amplasate în proprietățile de retail existente ale Indotek. Acest lucru va permite Auchan să ajungă la o gamă mai largă de clienți, în special în zonele rurale.

În plus, parteneriatul este de așteptat să creeze noi oportunități pentru operatorii din industria alimentară și agroalimentară din Ungaria.

Valoarea tranzacției nu a fost dezvăluită. Achiziția este supusă aprobării Autorităţii de Concurență din Ungaria.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut