Autostrade per l’Italia desfășoară lucrări pentru crearea celei de-a patra benzi a tronsonului milanez al autostrăzii A4 între Sesto San Giovanni și Milano Viale Certosa și, de la începutul lucrărilor, a interzis tranzitul pe timp de zi în această secțiune spre Torino pentru toate vehiculele cu o masă totală mai mare de 3,5 t, care transportă mărfuri periculoase sub regim ADR. Interzicerea este valabilă de la 6.00 la 22.00 în fiecare zi. Compania de autostrăzi a anunțat că această interdicție este acum prelungită până la 31 decembrie 2022.

Autostrade per l’Italia recomandă rute alternative. Cei care vin din Veneția și se îndreaptă spre joncțiunile din Milano sau autostrada Torino, pot lua A51 Tangenziale est în direcția A1 Milano-Napoli și, după joncțiunea San Giuliano Milanese, continuă pe A50 Tangenziale la vest de Milano, până la legătura cu A4 Torino-Trieste. Apoi se pot urma indicatoarele către Torino/Varese sau Como, în funcție de destinație.

Ca alternativă, vehiculul poate ieși de pe A4 în stația Monza, poate merge pe șoseaua de centură A52 Nord Milano spre Como și SP35 Milano/Meda, poate continua pe SP46 spre Bollate și A52 Nord Milano. Apoi se pot urma indicatoarele către Torino/Varese sau Como, în funcție de destinație.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare