După interdicțiile de circulație pentru camioane prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, săptămâna aceasta vor fi aplicate noi restricții, legate de sărbătoarea Corpus Christi.

Sărbătoarea Corpus Christi de joi, 8 iunie 2023, va aduce două zile cu interdicții de circulație în Polonia şi o zi cu restricţii în Germania, în anumite state federale, în principal în sudul țării.

În Polonia, o scurtă interdicție se va aplica în ziua de dinaintea sărbătorii, miercuri, 7 iunie, de la 18:00 la 22:00, urmată de o alta joi, 8 iunie, de la 8:00 la 22:00. Interdicțiile vizează camioanele cu MTMA de peste 12 t.

În Germania, interdicția de circulaţie pentru camioanele cu MTMA de peste 7,5 t se va aplica numai în statele Baden-Württemberg, Bayern, Hessen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz și Saarland (Baden-Württemberg, Bavaria, Hesse, Renania de Nord-Westfalia, Renania-Palatinat și Saarland), joi, 8 iunie, de la 00:00 până la 22.00.

Spre deosebire de Renania de Nord-Westfalia, interdicția de a conduce nu se aplică în Saxonia Inferioară.

Printr-o derogare, potrivit Trafficban.com, camioanele și autotractoarele cu remorci cu MTMA mai mare de 7,5 t pot fi utilizate pentru transportul comercial de mărfuri, inclusiv călătorii pe gol, joi între orele 00:00 și 22:00, pe următoarele rute:

– Autostrada A1: de la intersecția Lotte/Osnabrück prin o parte din Saxonia Inferioară până la granița dintre Renania de Nord-Westfalia și Saxonia Inferioară în zona intersecției Osnabrück-Nord și în sens opus.

– Autostrada A2: de la intersecția Bad Oeynhausen până la granița dintre Renania de Nord-Westfalia și Saxonia Inferioară în zona intersecției Bad Eilsen și în sens opus.

– Autostrada A30: de la granița dintre Saxonia Inferioară și Renania de Nord-Westfalia în zona joncțiunii Rheine-Nord până la granița dintre Renania de Nord-Westfalia și Saxonia Inferioară în zona joncțiunii Hasbergen-Gaste și de la granița dintre Saxonia Inferioară și Renania de Nord-Westfalia în zona nodului Bruchmühlen până la nodul de autostradă Bad Oeynhausen (Autobahn A 2) și în sens opus.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut