Pe data de 3 octombrie, când Germania sărbătoreşte Ziua Unităţii Germane, există o serie de interdicții de circulaţie pentru vehiculele cu MTMA de peste 7,5 t şi pentru camioanele cu remorci, indiferent de MTMA.

Interdicția din 3 octombrie, care se va aplica de la 00:00 la 22:00, va fi în vigoare pe întreaga rețea de drumuri din Germania. De asemenea, sărbătoarea afectează și traficul vehiculelor grele în Austria și Luxemburg.

În Austria, interdicția din 3 octombrie este în vigoare și de la 00:00 la 22:00 pe autostrada Inntal A 12 și pe autostrada A 13 Brenner, dacă destinația este în Germania sau într-o țară la care se poate ajunge numai prin intermediul Germaniei, potrivit Trafficban.com.

În Luxemburg, interdicția din 3 octombrie se aplică vehiculelor care se îndreaptă spre Germania și este în vigoare între orele 00:00 și 21:45.

Excepţiile de la aceste interdicţii pot fi consultate AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut