Grupul feroviar elvețian InterRail își extinde constant rețeaua internațională. Cel mai recent pas l-a făcut pe 8 august, când a pus în funcțiune în Turcia o companie independentă de operare. Noua filială va funcționa sub numele InterRail Uluslararası Nakliyat ve Lojistik Hizmetler TAŞ, va avea sediul la Istanbul şi va fi condusă de Enver Eser în calitate de director general.

„Vedem un mare potențial pentru InterRail de a consolida căile comerciale către și dinspre China, Asia Centrală, dar și către și dinspre Europa de Vest prin propria companie turcească. Cu acest pas suplimentar, ne dorim să extindem noua locație InterRail într-un hub, de exemplu pentru transporturile din Africa de Nord către destinațiile menționate mai sus”, spune managementul grupului InterRail Holding AG.

Din cauza pandemiei și a problemelor recurente pe ruta UE-China, noi rute sunt din ce în ce mai utilizate, mai ales că o parte dintre producători își relocalizează lanțul de aprovizionare și se apropie de piețele de vânzare. InterRail face deja o mulțime de afaceri care vor beneficia imediat de noua bază operațională din Turcia. „Locația geostrategică favorabilă a Turciei între Asia și Europa o face unul dintre cele mai importante noduri de transport internațional, formând o punte între Est și Vest, dar și între nord și sud. Sunt fericit să sprijin InterRail în consolidarea în continuare a poziției sale pe piață”, spune Enver Eser.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare