De la 1 mai 2024, Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei. Din această poziție, ea va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România. Irina Mușan revine în România după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl.

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală.

Irina s-a alăturat departamentului de Construcții în 2011, pentru ca apoi să își extindă atribuțiile atât în ceea ce privește construcția de centre logistice, cât și de magazine. În urmă cu 10 ani, Irina Mușan și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl. Din luna mai a acestui an, va continua să își consolideze cariera în echipa Lidl România, în poziția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune și membru în Consiliul de Conducere al companiei.

Funcția va fi preluată de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl, trecând într-o nouă etapă a carierei. Dragoș face parte din echipa Lidl de 19 ani, timp în care a contribuit, din poziții strategice, la dezvoltarea continuă a rețelei de magazine și centre logistice Lidl România. „Îi mulțumim lui Dragoș pentru toți acești ani în care a contribuit semnificativ la dezvoltarea rețelei de magazine Lidl și în care a coordonat construirea și utilarea uneia dintre cele mai moderne și sustenabile clădiri de birouri din București, dar și extinderea portofoliului de sedii regionale și centre logistice. Ne bucurăm să o primim acasă pe Irina! Experiența ei vastă va aduce o perspectivă valoroasă care va contribui în mod semnificativ la strategia de expansiune continuă”, a declarat Marco Giudici, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

„Mă bucur să mă întorc acasă după 10 ani. Vom continua misiunea de a le oferi clienților produse la cel mai bun raport calitate preț, în magazine care îndeplinesc cele mai înalte standarde sustenabile din domeniul construcțiilor, consolidând portofoliul Lidl cu centre logistice construite optim pentru activitatea noastră. Sunt recunoscătoare pentru noua oportunitate”, a declarat Irina Mușan.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut