IRU colaborează cu Upply pentru a oferi acces la informații cheie privind prețurile de transport. Datele Upply vor fi puse la dispoziția membrilor IRU prin intermediul serviciului online Intelligence Platform.

Platforma Inteligentă a IRU cuprinde informații operaționale şi de reglementare în timp real pentru planificarea călătoriei şi informații despre tendințele cheie din industrie pentru strategii pe termen lung.

Accesul la prețurile de transport și înțelegerea evoluției tarifelor de transport sunt elemente cheie pentru toate verigile lanțului logistic: expeditori, organizații profesionale și transportatori. „Informațiile au valoare reală numai atunci când sunt partajate. Apreciem faptul că putem colabora cu această organizație internațională istorică. Parteneriatul îi va ajuta pe membrii IRU în luarea deciziilor“, a declarat Boris Pernet, directorul general al Upply.

Pornind de la baza sa de date de 250 de milioane de puncte de colectare, Upply a dezvoltat modele statistice și algoritmice unice pentru a oferi informații fiabile, spune IRU. Astfel, membrii săi pot vizualiza informații despre prețuri din ultimii doi ani pe nouă rute europene majore din Franța, Germania, Italia, Polonia și regiunea Benelux. „Platforma IRU include deja o mulțime de informații care pot sprijini deciziile strategice de afaceri. Adăugarea informațiilor de stabilire a prețurilor de la Upply va merge și mai departe, pentru a se asigura că membrii IRU au toate instrumentele necesare pentru a reuși“, a spus Vincent Erard, directorul serviciilor corporative ale IRU.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare