După întâlnirea cu Guvernul, asociațiile distribuitorilor de carburanți au anunțat suspendarea închiderii unităţilor la nivel național, anunţată pentru perioada 25-27 ianuarie (AICI). Dar revocarea va avea loc după şedinţa tehnică din 17 ianuarie.

Ședința din 13 decembrie 2023 a sancționat armistițiul dintre Guvern și asociațiile benzinăriilor, care anunțaseră suspendarea activităţii în perioada 25-27 ianuarie 2023. Dar, pentru revocare trebuie aşteptată ședința mesei tehnice, programată pentru 17 ianuarie.

Într-o notă publicată în urma ședinței, Fiab, Fegica și Figisc/Anica au declarat că, în întâlnirea pe care au avut-o cu Guvernul, s-a stabilit că „managerii nu au nicio responsabilitate pentru creșterea prețurilor și nici pentru vreo presupusă speculație la care se face referire”.

Cu toate acestea, înainte de a conveni asupra unei înţelegeri definitive, managerii benzinăriilor așteaptă textul Decretului Lege anunțat de premierul Giorgia Meloni, privind stoparea creșterii prețurilor la carburanți.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut