Parchetul Busto Arsizio, din Lombardia, a descoperit o fraudă fiscală de peste un milion de euro efectuată în comerțul cu combustibili printr-o serie de facturi false pentru operațiuni inexistente.

Poliţia Financiară Varese a efectuat o anchetă iniţiată de Parchetul Busto Arsizio privind evaziunea fiscală efectuată în comerţul cu carburanţi prin metoda carusel. Potrivit anchetatorilor, managerul unui depozit de produse petroliere a creat un circuit de facturi false pentru operațiuni inexistente în valoare totală de șase milioane de euro, care au evitat plata TVA pentru aproximativ 1,2 milioane de euro. Pentru a realiza frauda, s-au creat companii „de carton” și „tampon”. La finalul anchetei, Garda Financiară a pus sechestrul preventiv pe bani și bunuri pentru 1,2 milioane de euro. Directorul este cercetat pentru declaraţii frauduloase prin folosirea facturilor pentru tranzacții inexistente.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut