Sindicatul de bază SiCobas din Italia a convocat adunări la diverse platforme logistice pentru a pregăti greva generală din 2 decembrie 2022, care va afecta și toate activitățile legate de manipularea și depozitarea mărfurilor.

Sindicatul lucrătorilor SiCobas anunţă că au avut loc deja întâlniri la Sda din Roma, la Ceva din Stradella, la Geodis din Landriano, la Dhl din Piacenza, la Brt din Genova, la FM din Corteolona, la Sda din Vimodrone, la Riverfrut din Piacenza, la Logman din Roma, Tiesse din Avia, Logista din Tortona și Xpo din Piacenza.

SiCobas a proclamat o grevă generală împotriva războiului și a costului vieții, urmată de o manifestaţie la Roma pe 3 decembrie. „Pentru noi, această grevă nu trebuie să fie un ritual, ci o oportunitate de a bloca în mod concret centrii nervoși vitali ai economiei și de a întrerupe fluxul de bunuri și servicii timp de 24 de ore, în interiorul și în afara locului de muncă, în școli, în universități și pe teritoriile degradate şi devastate ale metropolei. Din acest motiv, a doua zi ne vom afla în Roma, pentru a face guvernul să audă vocea și furia muncitorilor, șomerilor și exploataților tare și clar”, se arată în manifestul mobilizator al sindicatului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare