O nouă parcare se va construi la terminalul aeroportului Malpensa Cargo, lângă Milano. Pe lângă investițiile mari în locurile de parcare, se vor face pregătiri şi pentru camioanele electrice, fiind planificată atât instalarea unor staţii de încărcare, cât şi a unei stații de realimentare cu hidrogen.

Această facilitate va putea găzdui 154 de ansambluri, oferindu-le șoferilor un loc complet sigur, împrejmuit și monitorizat, pentru a se relaxa. Într-o clădire cu o suprafață de până la 800 m2 sunt planificate și facilități sanitare și de catering complete. La marginea parcării vor fi amenajate şi 30 de încărcătoare rapide pentru camioane electrice, precum și o stație de realimentare cu hidrogen verde. Acesta va fi pregătit de Edison Next, care construiește stații similare în alte şase locaţii din Italia.

Construcția întregii parcări a fost demarată și este de așteptat să fie finalizată în primăvara lui 2026. Potrivit 40ton.net, valoarea totală a investiției nu a fost încă anunțată, dar numai operatorul terminalului aeroportuar este de așteptat să contribuie cu aproximativ 10 milioane de euro.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut