Ministerul Transporturilor din Italia a semnat Decretul prin care se stabilește calendarul interdicțiilor de circulație a vehiculelor industriale cu masa totală ce depășește 7,5 t în perioada sărbătorilor de Crăciun, care în acest an au caracteristica de a sărbători 25 decembrie și 1 ianuarie într-o zi de duminică. Concret, asta înseamnă că interdicțiile sunt reduse în perioada dintre Crăciun și Bobotează, la patru:

  • două în 2022, adică duminică 25 și luni 26 decembrie,de la 9.00 la 22.00
  • două în 2023, duminică 1 ianuarie și vineri 6 ianuarie,de la 9.00 la 22.00 (apoi sâmbătă camioanele vor putea circula și vor opri duminică 8 ianuarie, din nou de la 9.00 la 22.00). Excepțiile obișnuite rămân în vigoare.

De asemenea, Prezidiul Poliției din Republica Slovacă a acordat o derogare generală de la interdicția de a conduce vehicule în zilele de 24 și 26 decembrie și 6 ianuarie 2023.

Scutirea se aplică tuturor vehiculelor grele de marfă care circulă pe autostrăzi, drumuri de primă clasă și drumuri cu trafic internațional, care sosesc în Slovacia din unele țări învecinate și se îndreaptă către destinații (de exemplu, sediul companiei sau locul de descărcare) situate în Slovacia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut