În iulie, sezonul de vară îşi cere drepturile din plin, cu mase mari de vehicule care se deplasează de-a lungul Peninsulei, astfel încât calendarul interdicțiilor de conducere pentru vehiculele industriale a trebuit ajustat pentru a se plia pe context.

Ca urmare, în iulie sunt stabilite treisprezece zile de interdicţii de circulaţie pentru vehiculele comerciale de peste 7,5 t, dar intervalul orar diferă. Celor patru interdicții obișnuite de duminică (4, 7, 18 și 25 iulie, de la 7.00 la 22.00) li se adaugă cele din toate zilele de sâmbătă – care în acest an sunt cinci (3, 10, 17, 24 și 31 iulie) – cu interzicerea circulației camioanelor de la 8.00 la 16.00, dar și două interdicții de vineri (pe 23 și 30 iulie) de la 16.00 la 22.00. Ultimul weekend din lună se încheie cu interdicția de duminică, 1 august.

Derogările obișnuite rămân în vigoare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare