Operatorul autostrăzii A22 din Italia, Autostrada del Brennero, Agenția Vamală și prefecturile Bolzano și Trento au semnat un protocol pentru construirea unui centru de control pentru vehicule industriale în Vipiteno, de-a lungul autostrăzii A22. Scopul este combaterea tuturor formelor de nereguli şi infracţiuni legate de transportul rutier internațional de-a lungul autostrăzii.

Centrul va consta dintr-o clădire cu trei etaje, situată pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați, precizează Trasporto Europa. Va avea docuri, canale de inspecţie, pasarelă pentru inspecţii de sus, cântare, sistem de control al emisiilor sau de frânare pentru vehicule industriale. Un sistem va putea verifica în deplasare masa și plăcuța de înmatriculare a vehiculelor industriale, astfel încât să efectueze o preselecție. Centrul va fi gata până în vara anului 2023 și va putea funcționa 24 de ore pe zi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare