Un şofer italian, văzând un coleg într-un camion nou, nu și-a putut stăpâni invidia și a tras cu un pistol, rănindu-l.

În nordul Italiei, în orășelul Brivio, un cetățean moldovean în vârstă de 60 de ani care locuiește în Italia a sosit la bază cu noul său camion pus la dispoziție de transportator. Colegul său, un italian de 58 de ani din sudul Calabriei, s-a apropiat de el și, scoțând un pistol, l-a împușcat, rănindu-l la braţ. Acesta a mers singur la spital, unde a descris în detaliu cele întâmplate și a raportat oficial atacul. La scurt timp, carabinierii l-au arestat pe italian sub acuzația de tentativă de omor.

Întrebat despre motivul care a provocat atacul, acesta a spus că nu și-a putut stăpâni invidia când a văzut un coleg conducând un camion nou. Șoferul a precizat că nu avea de gând să-și omoare colegul, ci a vrut doar să-l sperie și l-a împușcat accidental. El a mai adăugat că imediat după incident a demontat pistolul și l-a împrăștiat în diferite locuri. Ofițerii caută acum aceste elemente pentru a le include în probe.

În ceea ce privește victima, vătămarea nu a fost gravă. După ce i s-a pansat rana și a stat sub observaţie câteva ore, șoferul moldovean a fost externat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut