Relația dintre XPO Logistics și Barilla este consolidată datorită noului acord semnat între cele două companii, prin care XPO va gestiona logistica e-commerce a noii platforme “Dedicate ție (Dedicato a te)”, aparţinând Barilla.
XPO Logistics colaborează cu Barilla din 2018, când a preluat lanțul de aprovizionare al serviciului online “CucinaBarilla”. Pentru a gestiona logistica și activitățile de transport, XPO Logistics va utiliza depozitul Trezzo sull’Adda, cu aceeași structură logistică utilizată pentru proiectul “CucinaBarilla”.
XPO Logistics va gestiona fazele de depozitare a produselor, atât alimentare, cât și nealimentare, se va ocupa de ambalajele personalizate, precum și de onorarea comenzilor și livrărilor către consumatori.
Acest nou parteneriat a fost întâmpinat cu entuziasm de ambele părți. Alfredo Baldassarre, Project Manager al Barilla, a subliniat că XPO Logistics este partenerul ideal pentru acest proiect, având în vedere experiența în sectorul comerțului electronic și alimentar. De asemenea, Ube Gaspari, Managing Director al XPO Logistics Italia, și-a exprimat entuziasmul pentru consolidarea parteneriatului și pentru participarea la acest proiect inovator de comerț electronic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare